Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla Hatar Mig

Det är något fel på mig,
Jag får avslag på avslag.

Det måste vara något mörkt inom mig,
Som träder fram i ljuset inför andra.

Det måste vara smutsigt, hemskt
Och o-välkomnande.

För alla ser det så snart jag får gehör,
Hur kan jag göra som alla andra som sig bör.

Mitt manus vandra, åt helt fel håll.
Personutveckling är lika med noll.

Skulle vilja göra mitt bästa, om så
Spela en roll. För att bli prioriterad,
Inbjuden och vänförfrågad.

Men sågen sågar mig, om och om igen.
Att inte bli omtyckt, är ständigt på känn.




Fri vers (Fri form) av SellwiN VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-06-03 20:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Smärtsamt om en situation som är alltför vanligt..
2023-06-03

  rostspik VIP
Hellre sann mot sig själv än omtyckt av andra. Det kanske är de andra det är fel på?
2023-06-03
  > Nästa text
< Föregående

SellwiN
SellwiN VIP