Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viola

 

 

Skräddarna skrider på ytan av natten
Månen seglar dom vakna Viola
Till andra sidan fjärilars flykt

Vi är så vackra i ljuset av vagviolett
Kyss sansen farväl och dansa, Viola
Klä av dej i din älskares blick

Gränsla begäret otämjd Viola
Låt Vågorna slicka dej mätt

Följ Rytmen av duvslag ifrån hennes inre
Hon kommer
Att runda din tid


Som daggkåpan bär hon det slutna, Viola
Svävande som en sefyr


Känn lidelsen av att bli smekt så Viola
Ur vågornas slutna famn
Bär lusten som vore du bruden Viola
när älskaren bär dej iland




Fri vers (Prosapoesi) av Skatflickan VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2023-06-04 11:39



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Fint.
2023-09-19

  MaLo VIP
Vagviolett månsken.
Då vi är som vackrast.
Tycker mycket om.


2023-06-21

  SatansSon VIP
Mycket Södergran Bra
2023-06-17

  Anya VIP
Oj så unikt och speciellt. Du har sannerligen din egen stil. Jag tänker också på de gamla poeterna när jag läser. Tack för att jag får ta del.
2023-06-08

  Emanuel Sigridsson VIP
Ska vi säga Stagnelius och Carl Johan Vallgren som syntes. Orden blir verkligen mer än summan av sina delar.
2023-06-05

    Hydran
Hydran väser:

Poesi.
2023-06-04

    Lena Söderkvist VIP
Sensuellt tycker jag.
2023-06-04

  SatansSon VIP
vackert
2023-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Skatflickan
Skatflickan VIP