Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nåt nytt

Fukt mellan skinkorna är
Något nytt

Inte trevligt

Och Åh
Vad jag längtar till
En ny verklighet

Alltid munnen
Full av glass
Och chokladsås




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-05 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP