Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nyheterna säger


Ukraina har ingen anledning

Att skada sitt eget folk
Ungefär som Ryssland

Inte har anledning
Att spränga Nord Stream

Och Sverige har ej anledning
Att gå med i NATO

Men vi är kanske redan med
Fast bara i smyg




Fri vers (Spoken word/Slam) av Federico Romano
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-07 08:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano