Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De chokladbruna ögonen

Där går mannen som tog henne med storm
Mannen som hon gråter om på nätterna
där går mannen med de chokladbruna ögonen.
Han ser på henne och ler medan han tar sin flicka i hand.
Flickan som är snäppet bättre.
Och hon ser dom försvinna bortåt i glädjeskratt
medan hon ensam står kvar i parken och fäller en tår för mannen
med de chokladbruna ögonen- som hon aldrig mer kan få.




Fri vers av angeleyes_
Läst 270 gånger
Publicerad 2006-08-14 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angeleyes_
angeleyes_