Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


status

Plötsligt en människa i gud, min tolkning ett instrument.
Den intelligenta designen är vid liv, ett manskap på jorden.




Fri vers av Charles Abrams
Läst 59 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-09 15:59



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Egensinnighet
är granne med
det oförklarligt
gudomliga?
;)
2023-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams