Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När mina


Unga grannar

Festar blir jag
Nostalgisk och vill

Säga jag är här
Så visst saknar jag

Ungdomen rent fysiskt
Men vad skulle dom

Förstå eller vad
Skulle jag förstå

När jag inte
Förstå mig själv




Fri vers (Modernistisk dikt) av Federico Romano
Läst 37 gånger
Publicerad 2023-06-09 21:06



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Eller så är det det du gör, förstår dig själv...
2023-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano