Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En handräckning


Ingen väckning, inga måsten.

En nedsläckning ifrån posten,

att blott finnas till för andra.

Jämt påminnas om att klandra

sig för något som man glömt.

När stress pågått och man dömt

sig själv för allt man inte gjort,

strös mera salt på såren fort.

En nedsläckning är lika med

en handräckning att få fred.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2023-06-10 05:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP