Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtans Anhalt

Du finns i min strupe
blandad med gråt.
I klumpen där uppe
som viskar förlåt.
Du finns i mitt hjärta
som en tegelsten.
Belamrad av smärta
som fyller var ven.

Du finns med överallt
men vet inte var,
just smärtans anhalt
gör sig mest kännbar.
Du finns alltid i mig
med en sorgsen blick.
av smärtan jag gav dig
den dagen jag gick.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-11 03:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP