Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guds Fred

Nu när håret
ligger som jag
vill att det ska ligga
Nu när spermadoften
är bortduschad
sen en halvtimma
Jag när en längtan
jag inte klarar
att ta hand om
Det jag vill händer ingen
och har aldrig nånsin hänt nån
nån gång




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 98 gånger
Publicerad 2023-06-11 06:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP