Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

basta

det är sent nu
och under morgondagen
måste jag orka
med mina plikter

måla en tavla
skriva dikter
som är bra
och ägna tid
åt mina fejanvänner

det är vad
livet begär av mig

basta!




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-12 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP