Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ormar

Jag vill inte
vara med ormar

Bara veta att man
i ungdomen setat
med de
värsta sketarna
i Svedala utan att ens
vara narkoman

Överlevde dem
svårt huggen
av deras gifttänder




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2023-06-14 03:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP