Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte Du igen

Livet är en spegel
Och jag är trött på dig

Instängda tillsammans
Släpp mig fri

Jag hatar dig, säger jag
Och framför mig står Du

Ett gråtande barn
Vilse någonstans

Förlåt för all ondska
Och allt du tvingats se

Ser din förtvivlan
Ditt hjärta krossas i min blick

Väx upp
Tål inte att du är jag

För evigt din fånge
Det räcker nu

Låt mig gå




Fri vers (Fri form) av Bekräftelsehora
Läst 64 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-14 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bekräftelsehora
Bekräftelsehora