Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fick sms


En Robot sände från Lessebo

Jag ringde upp kommunen
Och frågade vad sker

Dom sa vi har sänt
Medelande till alla

Som finns i Systemet
Om försenad faktura

Jag går visserligen på Systemet
Men detta är löjligt

Min enda anknytning är
Att ha jobbat i kommunen

På restaurang!
Tack Lessebo.

Antar att hyres fakturan
Gäller luften jag andades där

Jävla Snållänningar
Min anknytning är att jobbat

I eran kommun!
Jaså det är en turist hyra!

Okay då hälsa Robotarna.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Federico Romano
Läst 53 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-15 10:43



Bookmark and Share


  Koloristen
"Hela Sverige skall leva" sades det. Det skramlar om det!
2023-06-16

  SatansSon VIP
Jag kanske flyttar bort från behandlingshemmet. Är i konflikt med Kristina
2023-06-15

    Sefarge VIP
Du blev åtminstone
bemött utav en
mänsklig röst
någon tröst
än så länge?
;)
2023-06-15

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Alla kommuner i Sverige är mer eller mindre korrumperade av auktoritära småpåvemafiosor som har hållhakar på dom.
2023-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano