Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


sista illustrationen

det här blir
'min sista teckning
som illustrerar
en text jag skrivit
på poeter.se

jag gör inte
rätt

jag önskar
det inte
vore natt
i mitt hjärta




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-06-17 02:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag säger som Skatflickan. Jag tycker mycket om dina teckningar.
2023-06-19

  Skatflickan VIP
Jag hoppas du hittar dagen i ditt hjärta, du kanske kan måla fram den
2023-06-17
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP