Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågel vis...

Hos fåglar finns den med från starten
den för oss så svåra "a-i-arten"...
De sjöng till direkt
det fick en så bra effekt...
Det gällde så klart, att va´ en smart en...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-17 13:51



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Innehållet är riktigt intressant, den är uppställt just som elegant, ja jäklar i min lilla låda, nu får en allt som skåda, en som tankens egna nöt, som en ju vill ha löst då en skröt.
2023-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt