Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Tillgång och efterfrågan. ..?"




Vilka har använt sig av en
"Istumapaikkaa" utan att
veta om det?

Och vilka har fått betala
ett allt för högt pris för
det!

( igenom livets alla vänte-
korridorer. ..?)

Nog är det väl en väldigt
massa människor,här i
tillvaron?


Så att veta meningen av
ett ord kan ju alltid bära
sin alldeles egna betydelse?










Övriga genrer (Drama/Dialog) av Sefarge VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-18 09:56



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
'"Istumapaikkaa" utan att
veta om det?'
Jaa detta kan man verkligen kalla
för ett DRAMA - tror denna finlandssvenska åldrande damen, som i hela sitt liv
försökt sig på att sitta stilla
till helg och vardags invid de två spårkgrupperna -
Tack för finurliga orden!
2023-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP