Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den minsta katten lade sig tillrätta vid mina fötter. Händerna som då tog i dem.


Diamanterna

 

jag måste skriva nu. Kom inte ihåg mitt lösenord. 
Något kallar. Mitt i kåtheten. Drar mig in. 

något viskar mitt namn. Drar mig in. In. 

Du ägnar dig åt verkligheten så att formbarheten 

luktar. Stinker. Hon hade även klippt sig för formaliteten. 
stora tovor på badrumsgolvet, en gammal frisörska från 

ett 90-tal innan trendighetens lokaler på söder. Det enda 

hon ville säga till dig själv var att nu drar du in all förlorad 

tid och lägger fram den på bordet som du släpper tunga diamanter 

 

ur en sammetspåse med knytband. 

 

 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-06-18 21:09



Bookmark and Share


  cilax VIP
fin
2023-06-19
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP