Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läkaren vill att jag ska dö

Henrik Jansson hatar mig
Utan ett ord till mig
har han förra året ordinerat
Olenzapin

Olenzapin med
massvis med sjukdomar
som biverkningar

Jag har fått
svårigheter att gå
tack vare Olenzapin

Jag var nära döden
ifjol våras

Leonard hjälpte mig
genom att ringa till Tess
som snabbt kom till min
lägenhet och räddade mig

Tess borde vara läkare här
Inte en psykopat
som Henrik Jansson




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2023-06-18 23:40



Bookmark and Share


  Federico Romano
Tror inte det är bra att nämna doktorns namn, sen finns det biverkningar på det mesta,
2023-06-19

  Skatflickan VIP
Många mediciner har en sån vansinnigt lång biverkningslista och flera av biverkningarna är värre i sej än det medicinen ska bota. Den medicinska paradoxen är alltför ofta ett faktum
2023-06-19
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP