Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


i båten

vatten slår
igen på min för

i aktern sitter
en varulv
och styr

gott så
jag är förlamad
från topp
till tå




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-21 12:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jajjemen, denna text sitter.
2023-06-21
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP