Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


duvan

den ropar från
skogsbrynet

hemligheter bara
en gud kan
känna till

jag blir
generad och
går hem
till tavlorna




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-21 12:39



Bookmark and Share


  Skatflickan VIP
Väldigt bra!
2023-06-21

    ej medlem längre
Idag levererar du toppklass över brädet. Fattar inte hur du får in så mycket känslor i pippin i tavlan heller.
2023-06-21
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP