Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ingen fruntimmerskarl

Jag ligger i lä
för vem som helst
då det gäller fruntimmer
Alltså: jag är
ingen fruntimmerskarl
Kan inte få en tjej
att gå till sängs med mig
Ska vi knulla
går de inte på
Jag undrar hur
idioten Sune
bar sig åt




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-21 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP