Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att njuta


när solen gassar från en molnfri himmel
vinden svalkar bara ben
när skatan kommer med hela sin familj
när boken når sin kulmen
men man inte vill att den ska ta slut

när allt känns djup där inne
med ett leende på läpparna
när allt annat stör
när rabatten är vild och orensad
men full av liv som njuter av nektar

det är då
som ensam är starkast








Övriga genrer av SpamPippiL VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2023-06-21 22:16



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag kunde inte se boken för all skog,
jag kunde inte se skogen för alla böcker...
Jag kunde ej vandra glatt på grönan stig,
jag kunde ingenstans där se dig.
Jag såg dig inte när du dansade på ängen,
jag fick aldrig känna mig som tagen på sängen.
Till annans armar sågs du ila,
nu har du gått för gott till ro och vila.
2023-06-25
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP