Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rote nase

Mitt i nyllet: rote nase!
Vill ha lugn & ro
Och den respekt
Som jag tycker jag
Är värd
Jag ångade
Min finne
Över kokande
Wasser i tio
Minuter
Det gjorde jag
Man måste sedan
Skölja av nyllet
Med iskallt vatten
Det visste jag inte
Nu har jag sett ut som
Ett fyllo i 30 år
Men utan hopp
Om nytt fejs
Är jag inte
Jag är ju
Guds Son




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2023-06-22 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP