Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ful

idag insåg jag
hur ful jag blivit

den här gången
ska jag inte glömma

antagligen sett ut
så här ungefär sen jag
fyllde sextio

jag som trott
gud ska hjälpa mig
får rätta mig i ledet
och hoppas på döden




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-23 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP