Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden

Tiden känns tjock och ogenomträngbar...
det är svårt att ta sig fram i den.
Allt är så jobbigt och tröttsamt,
inget vill liksom flyta på.
Försöker desperat att finna en tunnare väg
där jag kan uppleva och känna,
men mörkret och dimman är så kompakt,
tjockan omsluter min kropp och mitt sinne.
Jag känner ensamheten rinna nerför mitt bröst,
ringlandes ända ner till tårna,
där den snärjer mina fötter och får mig att snubbla.
Tiden verkar nu stå helt stilla, och jag med den.




Fri vers (Modernistisk dikt) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-06-24 10:26



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Dikten din om Tiden
e någonting jag
verkligen behöver ...
känner mig
överårig (sorry!) .. bl.a.
Raderna i din talande
dikt träffar mig
rakt i mellangärdet
.. får försöka
komma uppåt...
Tänker på dig!
2023-08-02
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP