Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ann

Ann från LA
skulle ge upp
om hon
såg mig på riktigt

Ful är bara förnamnet

men jag lovar
att Gud ordnar
skivan före Jul




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2023-06-25 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP