Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Årsringarna!

Likt ett träd bär jag mina årsringar.
Barken och näver har blivit lite skamfilat.
Försöker stå så stadigt som möjligt när det stormar.
En gren eller ett blad har fallit av under åren som gått.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-27 06:55



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om livets träd.
Känner igen mig i din text.
2023-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP