Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pojkar har inga känslor

Lilla lillebror
ta min hand
vi kom till denna värld
med varann
genom barndomens
mörka vråer
i tonårens ensamma korridorer
var du rosen i törnbuskarnas land
vi var vilsna båtar
förutom i varandras hamn

så släppte du ditt ankar
och for mot horisontens okända
jag bad dig aldrig vända
för så får bröder inte göra
men jag viskade tyst
något som ingen kunde höra

att jag älskar dig så att andetagen
knappt når mina lungor
så att benen inte orkar stå
så mycket
att jag knappt kan låta dig gå




Fri vers av JonathanS
Läst 94 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-06-27 11:35



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Mycken gripande igenkänning
Som hugger tag i hjärteroten
I denna känslosamma
"graviterande"
skrivelse!
;)


2023-06-30

  N.Femlin
En fin text som hyllar syskonkärleken, samtidigt som där finns en sorgsen reflektion över att skiljas åt för att följa olika vägar i livet. Jag avläser en känsla av att vara lämnad kvar, att förlora sin trygga punkt och texten lämnar mig med en melankolisk och ensam känsla.
2023-06-27
  > Nästa text
< Föregående

JonathanS