Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillsammans

kanske släppte du glaset
klänningen var gul
eller somrigt vit
i tusende av världar spiller du
millisekunder av stjärnor
din hand i min
vågar vi tillsammans
spilla varandra
bara älska






Fri vers av Myself
Läst 341 gånger
Publicerad 2006-08-14 22:19



Bookmark and Share


    Camillaa
bra,bra :)
2006-08-16

    Ängel i regnet
underbar!
2006-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself