Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Goda Människor

Som ett barn med ett raseri
titta på mig titta på mig
jag är bättre än han
här ska du få se på allt jag kan

människor ska vara goda och snälla
tänker inte gå i samma fälla
som de som skryter om deras
som inte fattar vad som premieras

Nej här kommer en vis och god
som är eftertänksam och klok
och om det krävs visar han mod

nej men du är nog bättre än mig
säger han med med ett leende
som kostar miljoner
tillåter inga andra högmodiga fasoner

tänk att få leva här i harmoni med varandra
säger
femåringen som skriker efter att vara bättre än andra




Fri vers av JonathanS
Läst 60 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-29 11:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Människan är ond.
2023-06-29
  > Nästa text
< Föregående

JonathanS