Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Miniatyr!

Det är så varmt nu, det dallrar i luften av hettan.
Köpte en stor fläkt, gardinerna fladdrar och öronen
på vår katt Pysen, ha, ha
Han tittar undrande på mig för även håret fladdrar på mig.
Sedan går han ut och lägger sig på altanen.

Men snart kommer regnet säger de varje dag.
Ja det är efterlängtat av många, sköljer bort damm
och luften blir bra.






Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2023-06-29 13:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Morfar snickrade sådana.
Liknande.
2023-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP