Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten myra

Liten myra bär tungt lass
men trägen vinner heter det.
Inte alltid...
för där kom en hackspett flygandes
och vips så hade myran blivit godis!
Sensmoralen i detta blir:
bär inga tunga bördor
för livet är tungt nog ändå!




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-01 08:46



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Bra sätt starta ny månad med några vishetsrader.
2023-07-01
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP