Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
("läser:"Jag smyckar er skampåle" med andra Dikter och bara begrundar. Tack A.E ditt liv och dina ord var aldrig förgäves!


"Påminnelse. .."



Judas. Judas varför
Övergav du oss?


Men dina ord finns
ju
ännu kvar att läsa. ..


Har vi nu istället
övergett
dina uttryckta ord


(För någonting annat?)





























( Till FB-skval och
Influencer-snack?)



















Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Sefarge VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-02 08:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP