Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lösningen på allt...


SVARTSPRIT (limerick)

Ett labilt gammalt fyllo från Skälderviken
hade svårt hantera svartsjukeproblematiken.
Fast kvinnans hjärta bara var hans,
han tappade all vett och sans,
behövde terapi och sökte den i spritbutiken.




Bunden vers (Limerick) av MaLo VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-07-05 14:00



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Förmodar att kvinnan sa Adjö
när han åter ställde sig
i spritbutikens kassakö.
2023-07-07

  Cikoria Blå VIP
Så hanterar en del det de trodde var kärlek...

Tragik ock komik på samma gång.


2023-07-07

  Kungskobran VIP
Spriten fyllde upp varenda tum
av mitt rum
Jag fick delirium

Härlig Limerick
2023-07-05
  > Nästa text
< Föregående

MaLo
MaLo VIP