Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det handlar inte om att tala


det handlar inte om att tala

det handlar om att lyssna

det handlar om att det finns människor därute som bara sitter

och väntar på att få prata

säga ett par ord för att inte låta ensamheten slå rot

för att få prata för att de måste prata

prata bort mörkret och ensamheten

rullgardinerna och sänglampan som lyser hela natten

hon

som bara ligger och väntar på att få prata en gång till




Fri vers av BillMarcus
Läst 326 gånger
Publicerad 2006-08-15 01:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BillMarcus
BillMarcus