Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min personlighet är att


Jag bråkar med Alla-h

Auktoriteter, Gudar
Förtryckare, arbetsgivare

Myndigheter, Snutar
Just för att ingen ska säga

Gör så eller tänk si
Uppströms..




Fri vers (Modernistisk dikt) av Federico Romano
Läst 87 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-07-10 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano