Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om livets märkliga dans


SOM REGN ÖVER TORKAD LERA

RÖDA KLANGER

Hjärtan förvandlas till stenar
i Egots heliga namn
Livet blir alltmera fruset

Med benämningen kärlek menar
man erotik och en tillfällig famn
ordet skiftar i ljuset

Man surfar på tillvarons vågor
utan att finna balans
trevande efter tekniken

Mänskan har tusen frågor
om livets märkliga dans
men det är svårt att höra musiken

Den som ger av sig själv, han finner
klanger av rödaste blod
och stenarna börjar vibrera

Det är det är de flöden som rinner
ur kärlekens helande flod
som regn över torkad lera.




Bunden vers av Glittertind VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-11 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glittertind
Glittertind VIP