Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SJÄLEN BULTAR

DÖV

 

Själen bultar

på medvetandets port

Men tankarna är döva

Drunknar

i bruset av plikter

och måsten,

påtvingade av

”Vad ska folk tänka?”

 

Bollarna virvlar i luften

Flyger allt hetsigare

och kraven på säkra reflexer

och stadiga händer

tvingar kroppen

att signalera:

”Fartblindhet”

 

Som en främling i eget hem

bryter sig själen in

i nattens förvirrande drömmar

Viskar, varnar

Väntar…




Prosa av Glittertind VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-02 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glittertind
Glittertind VIP