Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I VÄRKLIGHETENS VÄRLD

I VÄRKlighetens värld
räknas timmar och piller.
Livskvallite är ett ord
bortglömt i fjärran.

Ingen förstår...
och gnäll är bannlyst
i vårt glamorösa livsstil.

De som tar energi sorteras bort
Man umgås bara med dem,
som får en att växa
och känna välbehag.

Så svälj din smärta
med tabletter och ett glas vatten
och le!
Annars sorteras du bort
till ensamhet...




Prosa av Glittertind VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-07-30 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glittertind
Glittertind VIP