Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tydligen brister det i ledningens sätt att sköta den ekonomiska delen, när stödmedlemmar, som betalt, inte får det det som utlovats


HJÄRTLÖS STÖDMEDLEM

Låt hjärtat va´ med!
Mycket här beror på det
Men ingen här tycks vilja se
hur illa ställt det e´.

På poeter.se:s redaktion
tycks man inte vara mån
om medlemmarnas bästa
Det har jag fått testa.

Flera andra på er sida
ser jag också har fått lida
Stödmedlemmar, som betalt
har inte fått vad de har valt.






Bunden vers (Rim) av Glittertind VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-28 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glittertind
Glittertind VIP