Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UTAN DIG

 

 

Utan dig

tystnar sångerna

Jag når inte orden

och melodin försvinner

med flyttfåglarnas skaror

 

Ändå finns sången kvar

i tystnaden

 

Tystnaden

som har eget språk

med färger

pulserande

i eterns rytmer

 

Jag sträcker mig inåt

efter din röst

och skymtar ditt ansikte

framför mig




Fri vers av Glittertind VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-10 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glittertind
Glittertind VIP