Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vemod... sommaren är över nu...


HÖSTFYND

HÖSTFYND

 

I strandrågens stripiga vindrufs

en solblekt baddräkt

kvarglömd

av sommaren

 

Vågorna pladdrar ännu

av vind och sol

men stranden är öde

sånär som på minnen

och drömmar

vävda i sanden

bland solvarma snäckskal

till måsarnas skri




Prosa av Glittertind VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-08-22 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glittertind
Glittertind VIP