Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Prestige har blivit viktigare än sunt förnuft i politiken. Kortsiktiga pengar är viktigt. Ansvar är en förlegad moralisk käpp i hjulet, särskilt i kommunpolitiska sammanhang.


PRESTIGE POLITIK

PRESTIGE POLITIK

Är så besviken
på prestigepolitiken,
där sunt förnuft
bara är luft.
Där dolda beslut
ej lämnas ut
förrän tiden har gått
för att göra nåt.
Mammon är Gud
i aktieskrud
med fallskärmsstöd
och girighetsglöd.




Bunden vers (Rim) av Glittertind VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-27 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glittertind
Glittertind VIP