Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är kärlek?

Vad är kärlek?

Idioti?
Sjukdom?
Hittepå?
Självbedrägeri?
Låtsasdrömmar?
Behov?
Förnedring?
Självutplåning?
Osäkerhet?
Identifieringsproblematik?

eller

En känsla av frid, lugn och ro,
Att känna någons smärta I sitt hjärta,
Att dela glädje, sorger och tankar?
Kroppslig njutning?
Själslig njutning?
Uppleva världen tillsammans?
Bli förlåten för felsteg man gör?
Framåtseende?
Sätta barn till världen?
Åldras tillsammans?

Jag tror och hoppas på
de senare alternativen.








Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-07-12 10:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
När det är som allra bäst, alla de senare alternativen.
2023-07-12

  Dennis Brinkeback VIP
Kan vara allt
2023-07-12
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP