Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanken är ju alltid fri...

Fånge i cell han berätta
tror ej alls på liv efter detta...
Men ett litet kliv
till något underliv...
Det kunde säkert underlätta...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2023-07-12 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt