Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fiskafänge...

Fiskaren får äntligen napp
hann att tänka, årets bästa klapp!
Sjöjungfru det blev
som upp ur havet klev
skrek: - Om hon livet on-line slapp...




Bunden vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-12 13:51



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Were came a one-liner up,
maybe back futures will stop,
one can only wait now,
the fall could be a long show,
the land and sea wawes can play,
hungry times will lead the way?
2023-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt