Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dubbel kraft kanske..

Om man berättar för folk Puh
hjärnan lika bra som appen ju...
Tror du sen att då
det kommer att gå så...
Att folk tar till den, mer igen du...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 92 gånger
Publicerad 2023-07-12 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt