Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En Marcello i


Evig kärlek

Mannen kan verkligen
Spela den Italienska själen

Måste medge att inget
Får mig att bli mer nostalgiskt

Än en romantisk film
Med Marcello Mastroianni!

Jag är svag för det gamla..




Fri vers (Modernistisk dikt) av Federico Romano
Läst 88 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-07-12 20:00



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Gamla filmer kan vara nog så fina och få oss att minnas...trevlig dikt...
2023-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano