Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnet på rum 7

Har någon sett barnet på rum 7?
Det var ett tag sedan jag såg honom nu

Det blev tyst runt bordet
så harklade sig någon och tog ordet

fanns det ett barn på det rummet?
det resulterade i ett mummel

vad hette han? sa någon försiktigt
det blev tystare igen
och tystnaden var viktig

kan han ha gått till en vän?
konstigt ändå
att inte komma hem

jo just det jag såg honom vid havet
skrek någon ut

nu minns jag visst
han viskade om ensamhet och avslut
sa en annan lite tyst

han kom inte till middag den kvällen
som han alltid brukade göra
sa en sista så man knappt kunde höra






Fri vers av JonathanS
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-13 23:37



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Ja, den var sorglig:-(
2023-07-19

  Skatflickan VIP
så sorgligt
2023-07-14
  > Nästa text
< Föregående

JonathanS